Introducere

Termenii și condițiile de mai jos se aplică tuturor vizitatorilor și utilizatorilor site-ului www.travel-centers-of-europe.com/ (denumit în continuare „Site-ul”), deținut de MALEX THOR S.R.L. cu sediul social în JUD. DOLJ, SAT APELE VII COM. APELE VII, NR.345, avand CUI nr. RO33954866, numar de ordine în registrulcomerțului: J16/31/2015.

Termenii și condițiile de mai jos se aplică tuturor vizitatorilor și utilizatorilor acestui site (denumit în continuare „Site-ul”).

Prin accesarea și utilizarea acestui Site, sunteți de acord să respectați aceste Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu aceste Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați Site-ul.

Continut

Continutul Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la, text, grafica, imagini, informatii si alte materiale sunt furnizate doar pentru informare generala si nu constituie un sfat profesional.

Utilizarea Site-ului

Utilizati Site-ul si continutul acestuia in conformitate cu toate legile si regulamentele aplicabile.

Nu incarcati, publicati sau transmite prin Site-ul nostru niciun material ce contine virusi, programe malware, coduri sau alte componente daunatoare.

Nu folositi Site-ul pentru a va promova produsele, serviciile sau site-urile web.

Drepturi de autor

Continutul Site-ului este protejat de drepturi de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala si este proprietatea noastra sau a furnizorilor nostri de continut.

Accesul si utilizarea Site-ului nu va oferi niciun drept asupra Continutului.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand continutul Site-ului si serviciile pe care le oferim prin intermediul acestuia.

Linkuri

Acest Site poate contine linkuri catre alte site-uri web. Aceste linkuri sunt furnizate numai pentru comoditatea dumneavoastra si nu sunt considerate un endorsement al continutului acestora.

Ne asumam nicio responsabilitate pentru continutul sau practicile acestor site-uri web.

Modificari

Ne rezervam dreptul de a schimba sau modifica acesti Termeni si Conditii in orice moment, fara notificare prealabila.

La orice schimbare sau modificare, acesti Termeni si Conditii vor fi actualizati pe acest Site.

Prin continuarea accesarii si utilizarii acestui Site, sunteti de acord sa respectati si sa fiti obligat de schimbarile sau modificarile facute.